De beste spellen voor de playstation 3 & 4

Wie moet kiezen uit honderden titels, is goed op weg om gek te worden. Een volgende aankoop kiezen of een perfect Playstation spelletje vinden in het ruime aanbod van de PS 3 & 4 spelletjes mag gerust gezien worden als een flinke uitdaging. Wij trokken alvast op avontuur en hebben een Top 5 samengesteld uit een paar honderden spelletjes die we hebben uitgeprobeerd.

The last of us

Joel – een 50 jarige man en Ellie, een losbandige en nieuwsgierige tiener met een flinke dosis lef en moed, moeten samen overleven in een wereld die ingenomen werd door een mensbedreigende schimmel. Mensen raken besmet door de schimmel die het zenuwstelsel van de gastheer overneemt en nadien de gastheer opdraagt anderen aan te vallen en te doden. Een heerlijk overlevingsspel in de trend van Resident Evil en Silent Hill. Niet alleen de verhaallijn, de grafische beelden en hoe het spel gespeeld moet worden, maar vooral de emotionele kant grijpt je naar de keel en laat je niet meer los.

Grand theft auto v

De personages in dit spel zijn: Trevor Philips, een crimineel in hart en ziel; Michael De Santa, een ex-bankovervaller die zich verontrustend verveelt; Franklin, die zijn buurt wil verlaten en alle vuile klusjes aanneemt om zo snel mogelijk veel geld te verdienen. En dan komt Franklin toevallig in contact met Michael, samen plannen ze een overval en dit trekt de aandacht van Trevor, die vroeger bevriend was met Michael. Moeten we er nog bij vertellen dat het spel, Grand Theft goed vertrokken is met de ontmoeting van deze 3 individuen die alle ingrediënten bezitten om Los Santos achterwaarts en ondersteboven te laten draaien?

Destiny

De hardcore spelers zullen het met ons eens zijn. Destiny is een super heerlijk spel met hoog verslavingsgehalte. De verhaallijn van Destiny is een mix van Guild Wars, Halo en Borderlands.

The witness

Wie op zoek is naar de verhaallijn van The Witness, doet beter niet al te veel moeite. De raadsels en de mysteries in dit spel vormen samen het verhaal. En de reden waarom we het een plaats geven in onze top 5, is omdat dit toch we een perfect spel is voor wie eens geen zin heeft om iets of iemand af te knallen en de grafische ontwerper een dikke pluim verdiend met het ontwerp van de rustgevende en kleurrijke beelden.

The witcher 3: wild hunt

Ondanks de vele vragen die dit spel oproept, zijn het net de kleine details die ons hart hebben gestolen. Tot in het allerkleinste hoekje lijkt een mysterie te zitten dat je in verleiding brengt om het op te lossen. The Witcher 3: Wild Hunt is ongetwijfeld een bijna onverwoordbaar avontuur. Meeslepend en spannend.