Het playstation spelplezier naar een volgend niveau brengen met accessoires

Je bent op weg naar huis met een glanzend nieuwe PlayStation 4. Eens thuisgekomen start je meteen met het spelen van een aantal spelletjes en je realiseert je dat er iets ontbreekt. Je hebt één DualShock 4, en ook al doet deze het werk goed genoeg voor je, je mist een aantal extra accessoires om jezelf als trotse PS4 eigenaar te vieren, het spelen nog aangenamer, spannender en leuker te maken. Kortom de mogelijkheden en het nut van je console maximaliseren.

Geen nood, een aantal accessoires op de markt maakt het de moeite waard om ze aan te kopen. We weten dat je het liefst zo snel mogelijk naar een winkel voor accessoires zou willen rennen, maar alvorens je je onhoudbare sprint start, lees eerst dit artikel verder hoe je jouw Playstation plezier kan upgraden tot hoger level met accessoires.

Online spelen

Sony’s PlayStation Plus online multiplayer-site is een van de beste die er is, en ook je online ervaring zal verbeteren. Het kost je een maandabonnement, maar zonder twijfel een goede investering voor hen die online in groep wensen te spelen.

Controller oplaadstation

Het ergste wat kan gebeuren in het spelen van een spel is dat je controllers zonder stroom vallen. Val nooit zonder stroom met het controller oplaadstation door de herlaadbare batterijen in je controllers met het station te verbinden. Ongelimiteerd spelplezier verzekerd!

Headsets

De headsets spelen bij Playstation zonder uitzondering een prominente rol. De juiste headsets zorgen voor een optimale ervaring. De beste headsets bieden lawaaiverwijderende microfoons en volumeregelaars aan de oren. Niemand in je team moet immers weten of je moeder nog altijd die chocolademelk moet komen brengen.

Ook zijn er headsets die beschikken over gedetailleerde en uitgebalanceerde luidsprekers voor een overweldigend 3D-achtig geluid en die het zelfs mogelijk maken om je eigen stem te horen.

Ik denk niet dat we er nog moeten aan toevoegen dat het gebruik maken van de juiste headsets je volledig in het spel en de 3D geluiden brengt. Net alsof je het allemaal in werkelijkheid beleeft. En laat dit nu net de reden zijn waarom die PS4 werd aangeschaft!

Laat jezelf streamen

De PS4 komt niet met een fancy camera in de doos. Helaas, maar daarom is de aankoop van de console ook goedkoper. Toch is het aanschaffen van een camera zeker aan te raden om het PS4 spelplezier met een reuzensprong te verhogen. En dit niet alleen omdat de PS4 camera stemopdrachten uitvoert!

Een van de spannendere functies voor de PlayStation camera is de mogelijkheid om het gezicht van een speler vast te leggen en de beelden naast hun gameplay weer te geven wanneer een live stream met Twitch wordt uitgezonden.