Hoe het perfecte playstationspel te vinden?

Het aanbod is enorm en de keuze is oneindig. Een spel vinden voor je Playstation is dus niet moeilijk, maar het meest perfecte spel vinden is dat wel. En ook al zijn er die erin slagen om honderden spelletjes te kopen, dit is en blijft een dure grap. Je kan dus maar beter een selectie maken. Hieronder geven we enkele tips die je kunnen helpen in het vinden van het perfecte Playstationspel.

Wat bepaalt de keuze van het spel dat je koopt?

Je bent op weg naar de winkel om een PS4 aan te schaffen, en misschien heb je al enkele spelletjes gevonden die je leuk lijken, maar hoe kies je verder uit het ruime aanbod spelletjes op de markt?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk vrij simpel: lees heel veel reviews, speel spelletjes van je vrienden, probeer spelletjes online uit. Onthoud dat niet iedereen dezelfde voorkeur heeft, dus volg niet blindelings de mening van anderen in de aankoop van spelletjes. Spelletjes spelen met vrienden is leuk en spannend, maar een stuk minder aangenaam als je het alleen speelt. Kies dus voor groepsspelletjes en spelletjes die je alleen kan spelen. Daarnaast krijg je ongetwijfeld te maken met een interesse in andere spelgenres. Zorg dus voor variatie in je spelkeuze. Vul je collectie met casinothema’s, avontuur, gevechts -en overlevingsthema’s, enz.

Hoe vind je het perfecte spel?

Met de komst van de PS4 zijn er wel meerdere goede spelletjes te verkrijgen, dus wie beperkt is in budget en het perfecte spel wil vinden, zal een keuze moeten maken, prioriteiten moeten stellen en vooral naar zichzelf moeten luisteren.

Het perfecte spel vinden hangt af van vele factoren. Zo is een perfect spel voor anderen, niet altijd perfect voor jou. Uiteraard kan je de lijsten van best verkochte spelletjes volgen, maar het perfecte spel vind je, naar onze bescheiden mening, enkel door welk spel dan ook zelf te spelen en het te ervaren. Het perfecte spel hangt volledig af van de ervaring, de grafische beelden, de verhaallijn, de opties en welk gevoel het je geeft tijdens het spelen.

Waar kunnen spelletjes aangekocht worden?

Zowel nieuwe als oude spelletjes kunnen op vele manieren gevonden worden. Wist je dat ook PS3 spelletjes kunnen gestreamd worden naar je PS4? Er bestaan allerlei sites waar je terecht kan voor tweedehandsspelletjes voor je PS3 en PS4, zoals eBay. Tevens zijn er ook spelers platforms te vinden waar je terecht kan voor de aankoop van spelletjes en het ruilen van spelletjes. De nieuwste spelletjes vind je uiteraard in de officiële Playstation Store of in een lokale winkelketen in je buurt zoals Mediamarkt die vaak ook korting brengen op oudere spelletjes.