Trucjes voor de playstation 3 en 4 – wedden dat je dit niet wist?

Maak een nieuwe van je oude console

Nog steeds kunnen PS3 spelletjes niet afgespeeld worden op de nieuwe console PS4, tenzij de console opnieuw ontworpen wordt en je uiteraard de meest recente versie koopt. Dus keren we maar terug naar de PS3 en PS4. Alvorens PS5 op de markt komt, kan je nieuw leven blazen in beide door het volgende te doen:

Haal het maximum uit je ps3

Abonneer je op Playstation PLUS: voor minder dan 10 euro per maand ontvang je een archief aan spelletjes dat elke 30 dagen wordt geüpdatet.

Upgrade de hard drive van je PS3: in plaats van gedownloade spelletjes te verwijderen, waarom niet kiezen om de hard drive uit te breiden? Het is mogelijk, maar je laat het werk best verrichten door iemand met kennis. Wat je wil is je PS3 nieuw leven inblazen en niet de oorzaak zijn van de laatste adem van je console.

Gebruik de (veel betere) PS4 controller : de nieuwste Sony DualShock is ronduit zoveel beter en subliem bij het spelen van de beste spelletjes. Het is aangenamer en ziet er beter uit. Niet alles van de controller zal werken op je PS3 en de DualShock werkt niet bij alle spelletjes, maar werkt verder grotendeels prima. Wel voegen we eraan toe dat de controller enkel gebruikt kan worden tijdens het spelen van een spel (er is geen PS knop) en de controller is ook niet te verbinden met draadloos PS3.

Haal het maximale uit je ps4

Nu je eindelijk genoeg gespaard hebt om een PlayStation 4 te kopen, denken we je te kunnen verrassen met ideetjes over wat je er allemaal mee kunt doen, naast het spelen van spelletjes en films. Zonder twijfel is deze achtste generatie verbazingwekkend. Zet je huidige spel op pauze en lees even mee over wat we jou kunnen meegeven aan trucjes en tips. We zijn ervan overtuigd dat je het volgende nog niet wist:

De DualShock 4 kan je opladen met de batterijoplader van je smartphone.

Synchroniser je PS4 met je televisie.

Download de Playstation App op je smartphone en gebruik je telefoon als toestenbord in plaats van de DualSHock 4. Ook een gewoon toetsenbord met muis kan gebruikt worden.

Bespaar op de batterij van de controller door het licht te dimmen.

Upgrade de hard drive van je PS4 voor meer ruimte (aan te raden dit enkel door iemand met vakkennis te laten gebeuren)