Waar vind je de beste asseccoires voor je playstation

Vraag je je af of jouw Playstation Move, DualShock 3 controllers of je USB headset ook werkt op de PS4? En welke zijn de hipste PS4 accessoires? Wij zochten op welke PS3 accessoires compatibel zijn met de Playstation 4.

De korte versie? DualShock 3 controllers en PS3 Blu-ray-controllers werken niet met de PlayStation 4, maar draadloze toetsenborden werken wel. Een draadloze muis werkt niet en PS3 bluetooth headsets zijn niet compatibel met de PS4, maar USB-headsets doen het wel na het installeren van de 1.50 update.

Accessoires voor playstation 3

Met de opvolging van de nieuwe generatie, de Playstation 4, zijn er geen nieuwe spelletjes of accessoires meer te verkrijgen voor de PS3, maar geweldige accessoires zoals headsets, race-stuur, controllers en spelletjes voor een PS3 vind je nog altijd moeiteloos op Marktplaats, eBay, Amazon, Best Buy en de vele andere tweedehands platforms. Ook hebben winkels als Bart Smit en Mediamarkt nog wel enkele PS3 items in hun voorraad of uitverkoop. Vermoedelijk geldt hierbij wel de regel van op is op.

Haal meer uit je spelervaring met deze nieuwste playstation 4 accessoires

Terwijl je al veel plezier kan beleven met de PlayStation 4 direct uit de doos en een aantal spelletjes, kunnen de aankoop van accessoires jouw spelplezier aanzienlijk verhogen. De accessoires voor de PS4 lopen sterk uiteen inzake doel en prijs. Omdat we niet willen dat je bij wijze van spreken junk-food aan je console toevoegt, belichten we het beste van het beste.

Logitech Driving Force G29: of je nu de wegen onveilig wil maken in Driveclub en Project Cars of de uitdaging aanneemt van de stoffige wegen in WRC 6, een stabiel stuurwiel is een hebbeding om het spel tot in detail te ervaren.

PlayStation Gold Wireless Headset kan gebruikt worden voor je PS4 maar is ook compatibel met de PS3.

Voor lange uitdagingen met je online vrienden is de Logitech G231 Prodigy headset, die trouwens heel licht en zacht aanvoelt, topkwaliteit voor een betaalbare prijs.

Playstation VR is iets wat niet kan en mag ontbreken aan je PS4 console wanneer je interesse hebt in de virtuele realiteit.

Accessoires kopen

Bekijk de online Playstation store voor het vinden van PS4 accessoires, breng een bezoek aan Mediamarkt of zoek op eBay of Amazon. Uiteraard, en zoals eerder vermeld, is tweedehands kopen ook een optie. Het internet puilt letterlijk uit van de aanbiedingen.